Diensten

Mosterd & Co creëert uitdagende strategieën en prikkelende concepten voor identiteiten, publicaties, ruimtelijke communicatie en communicatiecampagnes om te onderzoeken en verbinden. Wanneer jouw communicatievraagstuk helder is en de eerste ideeën liggen op tafel, dan betrekken we de museumbezoekers, zorgmedewerkers of buurtbewoners al snel in het proces. Door te kijken, te vragen en te luisteren testen we welk idee draagvlak heeft. Zonder draagvlak komen veranderingen niet van de grond. We ontwikkelen ontwerp dat prikkelt, laat lachen, confronteert, uitdaagt, nieuwsgierig maakt, laat ontdekken en verbindt. De doelgroep wordt zich bewust van zijn omgeving, maatschappelijke thema’s en denkt mee aan oplossingen. Zo maken we samen het verschil.

Onderzoek

Voor een communicatiestrategie en -concept met impact moet de onderste steen boven komen. We onderzoeken de kansen en uitdagingen in jouw markt en bij jouw doelgroep. Voor de beste aanpak bekijken we de vraag altijd eerst vanuit verschillende invalshoeken door de doelgroep erbij te betrekken. Met bijvoorbeeld een prototype om belangrijke aannames te testen over het concept. Dit is de basis voor effectieve communicatie.

Onderzoek

Strategie

Hoe maak je het verschil met jouw product, merk of dienst? Hoe bereik je jouw doelgroep, wat gaan we hen vertellen en waarom zouden ze dat geloven? Allemaal vragen die we samen aanpakken en omzetten in een strategisch en praktisch plan.

Strategie_en_marketing

Grafisch ontwerp

Een goed en onderscheidend ontwerp begint met een goed gesprek. Samen met onze experts vinden en creëren we daarmee het meest passende verhaal, het gewenste imago en de juiste uitstraling. Soms beeldend door illustraties, fotografie of infographics, soms vooral tekstueel en typografisch.

Illustratie_en_grafisch_ontwerp

Interactie ontwerp

Onze online specialisten vertalen communicatiestrategie en -concept naar een effectieve online invulling. Mosterd & Co ontwikkelt responsive websites, apps en e-mailcampagnes. Bovendien bieden we toegevoegde waarde voor social media, community management, content creatie en je vindbaarheid online.

Interactie_ontwerp

Ruimtelijke communicatie

Zoek jij de weg of laat je je blind leiden? Wij kunnen denken in ruimte. Boodschappen overbrengen door middel van ruimtelijk ontwerp. Of belevingen creëren die je zintuigen prikkelen en iets doen met jouw gedrag.

Ruimtelijke_communicatie_roze

Storytelling

Je kan een verhaal vertellen met een stuk tekst, maar dat is meestal niet genoeg. Door een verhaal visueel te maken, gaat het leven bij de doelgroep. Mosterd & Co ontwerpt multimediale verhalen waarmee je interactief kan zijn met de doelgroep. Met nieuwe vertelvormen heb je meer betrokkenheid en blijft de boodschap beter hangen. 

Storytelling

Conversation Starters

Je wilt in dialoog met de doelgroep om onderzoek te doen, te informeren of onbewuste patronen te doorbreken. Op een andere manier contact leggen of het ijs te breken met bekenden of vreemden. De diepte in. Mosterd & Co ontwikkelt conversation starters die jouw doelgroep uit routines trekken en voorkomen dat ze op de automatische piloot reageren.

Communicatie

Motion design

Communicatie letterlijk in beweging brengen door middel van animatie en audiovisuele vormgeving. Daarmee wordt je boodschap nog krachtiger.

Motion_design
Top
Menu