Het Hoogheemraadschap van Delfland

oktober 11, 2022 7:36 pm Gepubliceerd door

Nieuwe stijl voor de Delfland Academie

Voor Het Hoogheemraadschap van Delfland ontwikkelde Mosterd & Co de nieuwe identiteit van het inspiratieplatform De Delfland Academie. Allereerst faciliteerden we een creatieve sessie zodat we alle neuzen dezelfde kant op kregen. In deze sessie haalden we de input op voor de stijl van de Delfland Academie. Binnen de kaders van de bestaande huisstijl en de online omgeving maakten we middelen waar Het Hoogheemraadschap zelf mee kan werken. Het is een fris en praktisch geheel geworden, dat groeit binnen de wensen en de mogelijkheden van de gebruikers. 

Adviseurs Leren & Ontwikkelen, Rutger van der Zande en Hilde Otting over de nieuwe stijl: We staan weer op de kaart! De frisse stijl straalt af op de opleidingen en trainingen die worden aangeboden.

De duidelijke, frisse templates en stijlgids die we nu hebben, maken het werken ermee één grote speeltuin! Het is weer leuk om te communiceren! We kunnen binnen De Delfland Academie nu zelf bouwen en hoeven geen moeilijk traject door om iets te publiceren.

Opdrachtgever: Het Hoogheemraadschap van Delfland

 

Gecategoriseerd in :

Dit bericht is geschreven door Annemarie Mosterd