WIE?

Mosterd & Co is in 2005 opgericht. Annemarie Mosterd is verbinder, adviseur en aanvoerder van flexibele creatieve teams. Annemarie heeft een groot (creatief) netwerk en omdat elke vraag anders is, stelt ze per project een team samen. Ze zorgt ervoor dat een project altijd door de juiste specialisten en op de meest effectieve wijze wordt gerealiseerd. Van oorsprong is Annemarie conceptueel en visueel ontwerper. Ze is nieuwsgierig, stelt graag vragen en verplaatst zich in de ander. Als ontwerper manifesteert ze zich in verschillende rollen. Ze begeleidt, denkt mee, gooit dingen open en maakt ingewikkelde onderwerpen visueel en concreet. De dynamiek van Rotterdam met alle verschillende mensen, verhalen en plekken is een onuitputtelijke bron van inspiratie. Annemarie is gevestigd in de creatieve broedplaats de Fabriek van Delfshaven. | 'Ik ben op mijn best in situaties waar gecreëerd wordt, waar 'gewone' mensen gezien mogen worden en waar men elkaar ontmoet. Daar neem ik graag de rol van regisseur en inspirator op me. Dat past bij me, omdat ik vonkjes kan creëren, blije gezichten en openheid zie ontstaan. Mijn handelen betekent voor de ander dat er verbinding ontstaat, zelfvertrouwen om te creëren en ruimte om iets van een andere kant te bekijken. Dat is voor mij van belang, omdat we verder komen als we leren dat we een ander nodig hebben en voorbij de horizon kunnen kijken.' Annemarie Mosterd

AnnemarieMosterdfabriek_zww

WAAROM?

In de supermarkt rekenen we af bij een scherm, ontmoeten en winkelen doen we online. Communiceren van mens tot mens is zeldzamer geworden. Mosterd & Co stimuleert verbinding van mens tot mens. Op plekken waar bekenden of vreemden elkaar kruisen en daar waar gelijkenissen en verschillen samenkomen. Hoe gaan we met elkaar om, hoe kunnen we dat sturen, hoe maak je mensen bewust van maatschappelijke vraagstukken? Om de ander te leren kennen en te blijven herkennen, moeten we verschillen overbruggen. Verbinding is hard nodig, maar niet vanzelfsprekend. Die band moet opgebouwd worden, die moet groeien, en daar moeten we ons voor inspannen. Met onze ontwerpen willen we een verschil maken. Wij stimuleren:
1. participatie in onze samenleving, of het verantwoordelijkheidsgevoel om een beetje op elkaar te letten; 
2. een omgeving die menselijke verschillen accepteert, maar iedereen gelijke kansen en rechten biedt;
3. mensen om op een sociale en eerlijke manier voor mens en maatschappij te ondernemen.

Communicatie

HOE?

Elke klant en iedere vraag vereisen een eigen aanpak en altijd met de doelgroep bedacht. Onze oplossingen creëren betrokkenheid. Zo komt de boodschap écht aan en schep je verbinding met jouw doelgroep. Ons collectief van creatieve specialisten kan iedere communicatievraag beantwoorden. Van klein tot groot en van strategie tot concept en uitvoering.
Lees hier meer over onze aanpak >

Aanpak_v01

WAT?

Mosterd & Co creëert uitdagende strategieën en prikkelende concepten voor identiteiten, publicaties, ruimtelijke communicatie en communicatiecampagnes om te onderzoeken en verbinden.
Lees meer over onze specialismen >

wat mosterd en co

VOOR EN MET WIE?

Mosterd & Co werkte samen met onder andere de volgende opdrachtgevers en samenwerkingspartners:

Staatsbosbeheer_2 Kunsthal_2 Hoogheemraadschap Delfland_2 Gemeente rotterdam_2 KCR_2 TU_2 Exodus_2 Inspire Real Estate_2

Overbosch Communicatie_2Tonyworks_2 Maak de Stad_2 Puntpixel_2 A_BZ_2 Tappan communicatie_2 Perron 14_2