AANPAK

Elke klant en iedere vraag vereisen een eigen aanpak en altijd met de doelgroep bedacht. Onze oplossingen creëren betrokkenheid. Zo komt de boodschap écht aan en schep je verbinding met jouw doelgroep. Ons collectief van creatieve specialisten kan iedere communicatievraag beantwoorden. Van klein tot groot en van strategie tot concept en uitvoering.

1. Co-creatie
Mosterd & Co ontwerpt via co-design, dat is een proces waarin we jouw doelgroep betrekken om op de menselijke maat nieuwe strategieën en concepten te bedenken. De inbreng van jouw doelgroep is in dit proces gericht op waardecreatie binnen je organisatie.

2. Design-by-doing
Stel, er ligt een concept op tafel om jouw doelgroep mee te bereiken. Voordat we dat in de puntjes uitwerken, testen we eerst of die boodschap en middelen wel jouw doelstellingen behalen. Dit doen we door het concept voor te leggen aan de doelgroep. Zo weten we precies wat er beter kan.

3. Social design
Social design is een manier van ontwerpen die is gericht op sociale impact maken, een ontwerp voor een betere wereld. Mosterd & Co wil met haar visuele ontwerpen sociale verandering teweeg brengen.